Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Over administratie kantoor Admi & Advi in Zaandam

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in Zaandam, met klanten door heel de Zaanstreek en in Amsterdam? Admi & Advi is sinds 2005 actief en staat bekend als een betrouwbare, moderne en meedenkende partner. We zijn gespecialiseerd in financiële ondersteuning en advies, boekhoudenbelastingaangiften, de salarisadministratie en advies en begeleiding voor starters en ZZP’ers.

Zaandam, de Zaanstreek, Amsterdam en de Haarlemmermeer

Admi & Advi bedient niet alleen klanten in Zaandam, de Zaanstreek, Amsterdam en de Haarlemmermeer, maar inmiddels door heel Nederland. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf de grote snelwegen rond Amsterdam en Zaandam en we komen daarnaast graag bij je langs, op kantoor of thuis. We zorgen er als administratiekantoor in de Zaanstreek voor dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar je administratie.

Klein en klantvriendelijk administratie kantoor

We hanteren een filosofie die kracht haalt uit onze kleine en klantvriendelijke vorm. Kwaliteit gaan bij ons voor kwantiteit, het contact met klanten levert ons plezier in het werk op. We gaan op basis van vertrouwen voor je aan de slag en doen graag een stap extra om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Korte lijnen en persoonlijke aandacht

Bovendien kunt je bij ons rekenen op korte lijnen en persoonlijke aandacht, wij kennen onze klanten en hun wensen. We weten goed wat er bij je speelt, waardoor we jou uitstekend van dienst kunnen zijn met de financiële en overige diensten die nodig zijn voor je onderneming..

Wilt je de administratie volledig uit handen geven, of zoekt je naar advies en ondersteuning op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van je!

💬 Hulp nodig?