Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Administratie voor startende ZZP’ers in de regio Zaandam en Amsterdam

Het aantal ZZP’ers is de laatste jaren flink gegroeid, ook in Zaandam, de Zaanstreek en Amsterdam. Wil je aan de slag als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP), of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Er zijn veel voordelen. Je kunt gewoon vanuit huis werken, je eigen uren indelen en eindelijk eigen baas zijn over je werkzaamheden. Bovendien kunt je rekenen op fiscale voordelen voor ZZP’ers. Ons administratiekantoor ondersteunt daarbij veel starters en andere ondernemers in de Zaanstreek.

Pas aan de andere kant goed op voor de bekende valkuilen voor ZZP’ers, er zijn veel zaken die op je af zullen komen. Je dient zelf klanten te werven, de administratie bij te houden en alle aangiften bij de Belastingdienst te doen. Werkweken van 60 uur of meer zijn soms vanwege deze extra werkzaamheden geen uitzondering, dus zorg ervoor dat je goed weet waar je aan begint. Wil je administratieve taken uit handen geven, of wil je als ZZP’er advies om goed van start te kunnen gaan? Wij kunnen je daar uitstekend mee van dienst zijn. Een afspraak voor een adviserend gesprek bij ons administratiekantoor maak je eenvoudig.

Goede voorbereiding als ZZP’er

We ondersteunen vele ZZP’ers in Zaandam en Amsterdam, met praktische tips en adviezen om de bekende valkuilen te voorkomen. We zetten enkele tips voor je op een rij, om de kans op succes zo groot mogelijk te maken:

  • Maak een ondernemingsplan, we vertellen je er op de pagina voor starters graag meer over.
  • Doe gedegen marktonderzoek en bepaal of je tenminste 3 opdrachtgevers kunt vinden (benodigd voor de zelfstandigen- en startersaftrek).
  • Zorg voor voldoende kennis van de administratie, of maak gebruik van de ondersteuning van een administratiekantoor.


Deze drie tips helpen je als ZZP’er in de Zaanstreek of Amsterdam goed op weg. Je kunt het ondernemingsplan gebruiken ter ondersteuning van je plannen, het marktonderzoek controleert of je plannen realistisch zijn en zodra de administratie in goede handen is hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Speciale STARTER ZZP-aanbieding

Wilt je van start gaan als ZZP er in Amsterdam, Zaandam of de Zaanstreek? Je kunt gebruik maken van een speciale aanbieding voor ZZP ers. We zorgen voor een volledig pakket aan ondersteuning, waar je het eerste jaar, en vaak ook de jaren erna,  gebruik van kunt maken:

  • Wij verzorgen je boekhouding / administratie, per periode van je aangifte omzetbelasting.
  • We verzorgen alle Btw-aangiften (opstellen en indienen).
  • We verzorgen je aangifte inkomstenbelasting met daar in opgenomen het financiële overzicht van je onderneming.
  • Onze prijs is inclusief “klein advies”, dat wil zeggen voor het beantwoorden van een korte vraag over je boekhouding, aangifte en andere ondernemersvragen rekenen wij je niets extra. Dus geen financiële verrassingen achteraf.
  • Het eerste jaar krijg je 25% korting op het tarief “aangifte inkomstenbelasting”.


Neem vrijblijvend contact op

Wil je de boekhouding en financiële administratie van je onderneming uit handen geven en bent je daarvoor op zoek naar een ervaren en professioneel boekhoudkantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)75 – 6 145 233.

💬 Hulp nodig?