Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen?
Laat het ons weten!

Advies voor de startende ondernemer in de Zaanstreek en Amsterdam

Ben je onlangs een onderneming gestart, of speel je met dat idee en zoek je daarvoor de juiste ondersteuning? Gefeliciteerd! Wij verwelkomen je graag als ondernemer en maken je wegwijs in het woud van regelgeving. Daarnaast delen we praktische tips voor ondernemers in Zaandam, de Zaanstreek en Amsterdam. We hebben sinds 2005 uitgebreide ervaring met startende ondernemers en weten daardoor als geen ander waar je mogelijk tegenaan kunt lopen. We zorgen ervoor dat je soepel van start kunt gaan met je onderneming, om je dromen te verwezenlijken en optimaal gebruik te maken van de vrijheid die je als ondernemer hebt.

Ondersteuning bij schrijven ondernemingsplan

Heb je het plan om een eigen bedrijf te starten in Zaandam of Amsterdam, maar vindt je het lastig om je ideeën concreet te maken? Wij adviseren je jouw gedachten toe te vertrouwen aan het papier, in de vorm van een ondernemingsplan. Je kunt een businessplan schrijven om je ideeën te toetsen en een document in handen te krijgen waarmee je de markt kunt onderzoeken en het geheel financieel kunt onderbouwen. Het schrijven van een ondernemingsplan vormt een behoorlijke uitdaging, wij zorgen voor advies op maat en de begeleiding waar je die wenst.

Op die manier helpen we startende ondernemers in Zaandam en de Zaanstreek met hun eerste stappen als ondernemer, of zorgen we voor het doorrekenen van de gemaakte financiële plannen. Klopt het fiscaal en is het realistisch? Wij zorgen ervoor dat je je goed kunt voorbereiden op wat je als ondernemer kunt verwachten, zodat je uitstekend van start kunt gaan.

Coaching voor startende ondernemers

Ben je onlangs gestart als eigen ondernemer of ZZP’er en zoek je daarbij naar ondersteuning in vorm van coaching? Met name tijdens de opstartfase komt er veel op je af, we zorgen er als klankbord dan voor dat je de juiste keuzes kunt maken.

Wil je als startende ondernemer in Zaandam of de Zaanstreek gebruik maken van ons advies voor starters? We hanteren geen dure abonnementen en vragen je niet om vooraf uren in te kopen. In plaats daarvan bel je ons zodra u vragen heeft en rekenen we achteraf de gebruikte tijd tegen een voordelig starterstarief af. Blijk je ons minder nodig te hebben dan je dacht? Geen probleem, dat bespaart u eenvoudig kosten. Bovendien kun je het eerste jaar gebruik maken van onze ZZP aanbieding , met voor een aantrekkelijk bedrag per maand alle ondersteuning die starters van Zaandam tot aan Amsterdam nodig hebben.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je de boekhouding en financiële administratie in de Zaanstreek uit handen geven en ben je daarvoor op zoek naar ervaren boekhouders en adviseurs? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op +31 (0)75 – 6 145 233.

💬 Hulp nodig?